top of page
extraescolars.jpg
Avtivitats Extraescolars

Futbol Sala

 

Aquesta activitat extraescolar està destinada a qualsevol nen que vulgui gaudir d'una din`mica d'equip, compartir l'esforç i el treball a un esport tant complet com és el futbol.

 

Els entrenaments són els Dilluns i Dimecres de 17:15h fins les 18:15h

 

Clica la foto per visitar la web del nostre club de futbol

Anglès Extraescolar (Trinity College London)

 

Impartides pels propis mestres especialistes del centre o per professionals, sempre coordinats amb el professorat, oferim un ampli ventall de classes extraescolars pels nens i nenes d’infantil, primària i secundària.

 

  • Ampliem  i reforcem l'anglès que fem en horari curricular.

  • Millorem, a mitjà i llarg termini, el nivell d'expressió i comprensió de l’anglès

  • Els grups són reduïts

  • L'activitat es realitza dins del mateix centre escolar, evitant pèrdues de temps i en un ambient conegut, en horaris extraescolars de tardes.

Els darrers mesos del curs, aquestes classes van orientades a superar els GESE (Graded Examinations in Spoken English), del Trinity College London. Aquests títols d’anglès parlat, estan reconeguts en el Marc Europeu de Qualificacions i té efectes d’admissió a universitats britàniques.

 

HORARIS:

INFANTIL: dilluns i dimecres de 5;15 a 6:15

CICLE INICIAL DE PRIMÀRIA: dijous de 5:15 a 6:15

CICLE MITJÀ DE PRIMÀRIA: dilluns de 5:15 a 6:15

CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA: dijous de 5:15 a 6:15

SECUNDÀRIA: dimecres de 5:15 a 6:15

Trinity.png

Taekwondo (Defensa personal)

 

Aquest és el primer curs que comptem amb aquesta activitat i , la persona encarregada de portar-la a terme, és la Diana Vázquez Vallès, amb un palmarès impressionant:

 

Campiona d’Espanya absolut, 8a al d’Europa absolut, 3a campiona del món universitari, 3 vegades campiona al open internacional de Bèlgica, 3a al Spanish Open, 2a al campionat internacional de parís i 2a al Germany Open.

La Diana, a part d’esportista d’alt nivell de l’equip nacional de Taekwondo del CAR de Sant Cugat des de l’any 2007 fins el 2015, també és mestra diplomada en magisteri.

 

La seva experiència professional  ha estat sempre relacionada amb l’esport i l’ensenyament.  El curs passat vam tenir l’honor de què fos la nostra mestra/monitora  del projecte Sport & trops.

 

I, com ella diu; “Poder donar a conèixer aquesta art marcial a infants és molt gratificant, ja que sempre ha format part de la meva vida”.

Aeròbic

 

Continuem amb l’aeròbic i el ball des d’educació infantil fins a secundària.

 

La Sandra Fernández Corpas és l’encarregada de què nens i nenes gaudeixin d’aquesta activitat.

 

Amb estudis de dansa, flamenco i zumba, actualment balla en una companyia de ball a Barcelona. Activitat que compagina amb les classes a nens i nenes.

 

També té el títol de monitora de lleure.

bottom of page